U bent hier

Huijs-Consult

Ik ben Thijs Huijs en werk vanaf mijn 21e jaar in het bedrijfsleven. Ik heb verschillende technische opleidingen genoten zoals; tuinbouw, chemie, procestechnologie, bedrijfskunde en projectmanagement. Met deze gevarieerde achtergrond heb ik diverse functies uitgevoerd bij verschillende bedrijven.

Gedurende deze carrière in het bedrijfsleven ontstond een gevoel dat er nog iets ontbrak aan mijn leven, ik miste iets en voelde mij niet volledig. Hoe kon ik leven in harmonie met mijn werk, privé leven en innerlijke groei. Na zelf een coachingstraject te hebben doorlopen en cursussen bij Schouten en Nelissen te hebben gevolgd kwam ik uit bij mijn innerlijke kracht. Een oud verlangen in mij kwam tot leven en dit gaf ik vorm via een opleiding bij het ITIP. Naast het werk ging ik mij verder ontplooien door vrijwilligerswerk te doen, waarbij ik mensen hielp met psychologische problemen. Dit bleek een uitstekende match te zijn en werd ik vertrouwenspersoon.

Om mij verder te ontwikkelen startte ik in 2006 met de opleiding analytisch therapeut bij het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Deze opleiding bracht mij een verdere verdieping in mijn leven en heb ik in 2011 afgerond. Vervolgens ben ik begonnen met de opleiding psychologie bij de Open Universiteit en haalde in 2015 mijn propedeuse, in 2018 mijn bachelor en ben ik begonnen aan de master levensloop psychologie. Deze hoop ik te behalen 2020. Ik voel me nu completer, meer in harmonie en als therapeut of coach begeleid ik nu mensen.

Naast de bekende psychologen zoals Freud, Jung, Rogers, Moore, Buber, Bion en Grotstein bent u mijn inspiratiebron. Immers u zelf weet wat het leven vraagt, maar door de omstandigheden kan dit zicht verdwenen zijn. Door vanuit de dieptepsychologie te kijken kunt u contact leggen met uw innerlijke drijfveren. Hierdoor worden deze geactiveerd en komt de bezieling terug.