Ik ben Thijs Huijs en werkte vanaf mijn 21e jaar in het bedrijfsleven. Ik heb verschillende technische opleidingen genoten zoals; tuinbouw, chemie, procestechnologie, bedrijfskunde en projectmanagement. Met deze gevarieerde achtergrond heb ik diverse functies uitgevoerd bij verschillende bedrijven.

Gedurende deze carrière in het bedrijfsleven ontstond een gevoel dat er nog iets ontbrak aan mijn leven, ik miste iets en voelde mij niet volledig. Hoe kon ik leven in harmonie met mijn werk, privé leven en innerlijke groei. Na zelf een coachingstraject te hebben doorlopen en cursussen bij Schouten en Nelissen te hebben gevolgd kwam ik uit bij mijn innerlijke kracht. Een oud verlangen in mij kwam tot leven en dit gaf ik vorm via een opleiding bij het ITIP. Naast het werk ging ik mij verder ontplooien door vrijwilligerswerk te doen, waarbij ik mensen hielp met psychologische problemen. Dit bleek een uitstekende match te zijn en werd ik vertrouwenspersoon en sta geregistreed bij het CRP (nr. 100943).

Om mij verder te ontwikkelen startte ik in 2006 met de opleiding analytisch therapeut bij het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Deze opleiding bracht mij een verdere verdieping in mijn leven en heb ik in 2011 afgerond. Vervolgens ben ik begonnen met de opleiding psychologie bij de Open Universiteit en haalde in 2015 mijn propedeuse, in 2018 mijn bachelor en in 2021 mijn master psychologie, richting levenslooppsychologie. Momenteel ben ik in gesprek met de Universiteit van Humanstiek in Utrecht voor promotieonderzoek op gebied van spiritualiteit en welbevinden. In 2020 ben ik gestopt met mijn werkzaamheden als chemicus in het bedrijfsleven en ondersteun nu als vertrouwenspersoon mensen. Ik ben nu externe vertrouwens persoon bij de BUN en Emergenz. Via Emergenz ben ik vertrouwenspersoon bij SIF, Mercurius en gemeente Asten. Door mijn innerlijke groei en doorgaande opleiding voel ik mij meer in harmonie.

Neem contact met mij op

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.